Bodø/Glimt mot til

Bodø-glimt Den nye ølsorten i Troms. Et RBK 2 som var ute etter revansje fra 07-tapet mot Junkeren mandag.


Botheim Sendte Bodo Glimt Til Himmels Ydmyket Roma Pa Fullsatt Aspmyra

Niklas Aune Johnsen.

. BodøGlimt er regjerende seriemestere i Eliteserien hvor de også ble kåret til årets lag i 2020. Det skal sies at også BodøGlimt hadde avslutninger i metallet i det som var en svært god og underholdende fotballkamp. Tross nok et skuffende Glimt-resultat var det.

Bodøglimt roma tv2 bodøglimt i kveld. U T T V V. Se Espejords første Glimt-kamp direkte her TIL avviser at de ikke ønsket Espejord.

Siden da har Glimt spilt. Jeg tror vi får en fotballens festdag vi ikke har sett maken til på flere år 150522 2109 150522 2109. Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

Folk søker også etter. Poengtapet mot Tromsø gjør at BodøGlimt fortsatt bare står med én seier på eget gress. Torsdag viste BodøGlimt at seieren borte mot Celtic ikke var en tilfeldighet.

Juni i fjor og før det må vi tilbake til 12 hjemme mot Brann 19. Slik ser du Roma BodøGlimt live i Norge I Norge er det Viaplay NENT-gruppen som har rettighetene til UEFA Conference League-kampene mens de mest interessante kampene sett med norske øyne vil også være å finne på Viasat 4. Krevende uke for Glimt.

BodøGlimt møter Junkeren til treningskamp. BodøGlimt vil styrke klassemiljøene. Her finner du program med oversikt over alle BodøGlimt kamper på TV og Live stream i Norge.

Mai-festen mot Tromsø nå. Siden da har Glimt spilt 44 hjemmekamper i. Vi gir BodøGlimt kamp til døra her sier TIL-kaptein Ruben Yttergård Jensen til Avisa Nordland.

Billetter Rana - Glimt. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018. Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24.

Mai 2022 2001 Oppdatert 16. Bodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7. Hjemmelaget var gode mot Viking og vant fortjent selv om bortelaget absolutt bød opp til dans i en god fotballkamp.

Miika Koppinen Morten Gamst Pedersen og Steinar Nilsen har alle opplevd tøffe bataljer mot Glimt i Bodø. De kom seg helt til sluttspillet i Conference League 202122. Gjestende Tromsø har ikke fått så mye tid til hvile og oppladning etter sin Eliteserien-kamp for bare fire dager siden.

For i tillegg til å spille med MOT-logoen på drakta fra 2022 skal BodøGlimt og MOT Norge utvikle et program som skal brukes på spillere trenere og foreldre i barne- og ungdomsavdelingen. Kampen skal være på to ganger 18 minutter og spilles på Aspmyra. Bodø Glimt har fisket seg 5 poeng fra sine tre første hjemmematcher i Eliteserien.

5 hours agoBodøGlimt reddet 1-1 mot Tromsø med sen utlikning. Grei fangst men med rom for forbedring. På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier.

Glimt-spillerne har lagt bak seg en. Mai-festen mot Tromsø nå. Det ble tøffe dueller og til tider høy temperatur da BodøGlimt og Tromsø spilte 1-1 på Aspmyra mandag.

1 day agoRBK 2 uten andre A-lagsspillere enn Håkon Røsten herjet med et BodøGlimt som også stilte uten støtte fra etablerte A-lagsspillere. På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier foran et. Til Glimt som altså kan bli forbigått av trønderne om de skulle tape denne kampen mot Tromsø.

Folk søker også etter. Mai-festen mot Tromsø nå. Sikre deg plass på 16.

Sikre deg plass på 16. Vi skulle trene klokken 1630 uansett så for. Mai for tre år siden.

11 hours agoSikre deg plass på 16. Online TV Tromsø Vs Bodø-glimt. Bodø Glimt mot Tromsø.

BodøGlimt på TV og Live Stream. 5 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24.

Nå er de klar for fotballfest på Aspmyra. Juni i fjor og før det må vi tilbake til 12 hjemme mot Brann 19. 3 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

75 54 55 00. Etter en tett åpning på kampen tok RBK 2 mer og mer over og var etter hvert det dominerende laget. Man kan se på livesendinger fra kanalen med et hvilket som helst Viaplay-abonnement.

Gratis inngang opplyser Glimt på Twitter. Juni i fjor og før det må vi tilbake til 12 hjemme mot. Et skadeskutt Glimt-lag skal spille en spontan treningskamp mot IK Junkeren klokken 1700 fredag.

Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warszawa. Glimt gikk videre på walkover mot Aalesund mens kanarifuglene slo Nardo 4-0 borte etter to scoringer av Tom Peder Pettersson Akor Adams og Pål André Helland 2. Mai-oppgjøret foran nærmere 8000 tilskuere vil nok huskes aller best for de to målene som ble annullert feilaktig for offside men det så lenge ut til at danske Niklas Vesterlund skulle bli matchvinner for gjestene.

Gultrøyene har ett tap og tre uavgjort på de første seks kampene. Gratis inngang for alle barn under 16 år. Nå ønsker klubben å bidra til å styrke og forbedre klassemiljøene i hele byen.

1 day agoGlimt-spillerne har lagt bak seg en meget krevende arbeidsuke. Bodø Energi bidrar til bærekraftige energiløsninger og smarte samfunn. Mai for tre år siden.

Blant annet hadde de to avslutninger i tverrliggeren. Fotballklubben BodøGlimt bodoglimt glimt bodoglimt Abonner på nyhetsbrev fra BodøGlimt. Dette må ha vært en kjekk kamp å se på.

TIL tok en viktig seier mot Vålerenga torsdag og retter nå blikket mot sesongens høydepunkt bortekamp mot erkerival BodøGlimt på Aspmyra på. Det føles som et tap sånn som det blir. Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warzawa.

Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warszawa. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018.

Takk for din påmelding. 4 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Oddsen for BodøGlimt-seier er 155 uavgjort 420 og LSK-seier 540 kan forandre seg frem til kampstart.

Bodø Glimt form og statistikk. 3-1-seieren borte ble fulgt opp med 2-0 på Aspmyra etter scoringer av. 4 hours agoBodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7.

SNN-tribunen er åpen for publikum. BodøGlimt kamp på TV Live stream i dag - kanal tid. Hvis du vil.

BodøGlimt har vunnet ligaen de to siste sesongene men i år ser det ut til at Bodø-koden er knekt. Bodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7. Billetter til Haugesund BodøGlimt.

Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24.


Bodo Glimt Lader Opp Til Conference League I Spania Eurosport


Bodo Glimt Breaking Records With 8 0 0 Start The Norwegian American


Jens Petter Hauge Fk Bodo Glimt 2019 20 Youtube


Bodo Glimt Politianmelder Romas Keepertrener Klar Tale


Moter Az Alkmaar Bodo Glimt


File Ole Amund Sveen Kvit Skjorte I Kamp Mot Bodo Glimt Jpg Wikimedia Commons


Moter Roma Igjen Bodo Glimt


Bodo Glimt A Video Proves Roma Goalkeeping Trainer Attacked Our Coach Football Italia


Bodo Glimt Stayed Away Ready For Their Sixth Cup Final Vg


Fk Bodo Glimt English Glimt En Twitter


Glimt Til Den Evige Stad Bodo Glimt


Fk Bodo Glimt English Glimt En Twitter


Cupdrommen Brast Mot Bodo Glimt Tungt


Bodo Glimt Moter Az Alkmaar I Conference League Attedelsfinalen


Bodo Glimt Sjokkerte Pa Ny Mourinhos Roma Reddet 2 2 Pa Hjemmebane


Se Bodo Glimt Spille Mot Az Alkmaar I Nederland Koment


Bodo Glimt Mestered Eliteserien Clinching Title With Five Games Left The Norwegian American


Bodo Glimt Store Norske Leksikon


Folkefest Og Seriestart Mot Rosenborg Bodo Glimt

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel